16:00

BK Sport P 05 Gul

Referat: Nyköpings BIS P05 Röd - BK Sport P 05 Gul

Dags för en ny bekantskap och denna gång var dags att åka till Nyköping för att möta Nyköpings BIS. Vi möttes av lite gråmulet väder och regn under uppvärrmningen som senare avtog.

Första halvlek startar och vi är inte alls på tå och Nyköping skapar lägen direkt då vi inte kliver in ordentligt. Efter en stund så gör Nyköping 1-0. Vi skärper till oss och kommer tillbaka i matchen och gör 1-1 och matchen är då relativt jämn då detta är vår bästa period i matchen. Nyköping gör sen lite slumpmässigt 2-1 och kort därpå även 3-1 vilket blir första halvtidsresultatet.

i andra halvlek tar Nyköping över taktpinnen rejält och spelar riktigt fint passningspel vi försvarar oss dock bra och Nyköping leder efter 2 halvlekar med 4-1.

I tredje tänkte vi att vi skulle få lite mer press på deras backlinje genom att flytta upp ytterligare en spelare och få behålla bollen lite längre på deras planhalva. Det gick dock inget vidare utan det blev istället 3 snabba baklängesmål och lite huvet ner. Nu har vi dock provat det och vi får se framöver när det blir dags igen....

Nyköping var ett väldigt bra lag med några riktigt stora och tongivande spelare som vi inte riktigt vågade kliva in på. Vi gör två hyggliga halvlekar och den tredje har vi redan glömt....

Det man kan säga är att det är svårt att matcha ett lag som Nyköping när allför många spelare inte riktigt kommer upp på den nivå som de kan spela. Då blir det svårt över hela linjen och lättare för motståndaren att briljera. Till nästa match vill vi ha lite fler spelare som tar rygg på Alex och kliver in rejält i varje närkamp. Gör vi det så är vi säkra på att hela laget höjer sig både ett och två snäpp

Vi tackar Nyköpings BIS för en bra och juste match. Tack till publiken som följer med och stöttar oss under en halvdag och tack till domaren.